Instagram

Volg mijn laatste nieuwtjes via mijn Instagram-account @roxy.rubyfit

Event Lopen voor Lyme een Groot succes

Wauw wat een ervaring en bijzonder overweldigend om iedereen zo bij elkaar te zien strijden voor mijn zus. Helaas kon ze er zelf niet bij zijn, maar ben wel heel trots op haar omdat ze na afloop haar verhaal naar buiten heeft durven te brengen. Een mooie videoreportage is gemaakt voor VROUW, en een artikel geplaatst voor de Telegraaf.
 
DEEL voor meer awareness en strijd mee voor chronische Lymepatiënten!

Team Denise, Lopen voor Lyme, Roxanne Robijns

Groepsfoto Team Denise

Team Denise vlamt

WOWW?!! Team Denise heeft het streefbedrag behaald!! En dit terwijl er nog een aantal dagen te gaan is en lopers nog steeds bezig zijn met mooie acties. ??✨
 
Als team captain wil ik nu vast IEDEREEN onwijs bedanken voor alle inzet en medeleven, wát een prestatie. En dan alle sponsoren, donateurs, journalisten, bloggers en mensen die het nieuws hebben helpen verspreiden – – > 1000 maal dank ??. Wat een kracht en liefde krijgen we hier als familie en vrienden van. Mooie dingen in de wereld, geen woorden voor ?.
 
Op naar a.s. zaterdag! Wil je ons komen aanmoedigen of alsnog steunen, klik dan hier voor de info. Iedereen finisht om 19.00 en Dance for Lyme zal ook een spetterend optreden geven. Het gaat sowieso een geweldige dag worden.

Lopen voor Lyme, Team Denise, Roxanne Robijns

Team Denise streefbedrag behaald

Bodybalance marathon

Fit For Free Amstelveen kon niet achterblijven. De Bodybalance diehards hebben daar op 2 april twee uur lang zich in bochten gewringd tijdens de Bodybalance marathon. Inclusief een lang Tai Chi blok, want och, wat blijven die nummers toch mooi. Ditmaal voor twee goede doelen: Spieren voor Spieren en Lopen voor Lyme. Wat een heerlijke sfeer, ik kan niet wachten tot de volgende marathon!

Bodybalance marathon, Fit For Free Amstelveen, Lopen voor Lyme, Roxanne Robijns

Bodybalance marathon Fit For Free

Yoga Rebel in Uithoorn

Op de perfecte locatie in Uithoorn, grenzend aan Amstelveen, heeft studio Yoga Rebel in maart haar deuren geopend. Samen met Sacha, Marle en Natasja verzorgen wij daar yoga-lessen en workshops. Je mat reserveren kan ook heel gemakkelijk online via het rooster. Zelf geef ik elke donderdagavond van 19.00-20.15 een Hatha Vinyasa vanaf april! Laat me weten in de reacties of via email als je vragen hebt.

Yoga Rebel Uithoorn, Sacha Nijman, Roxanne Robijns

Yoga Rebel Uithoorn

XCO marathon bij VU Sportcentrum

Met maar liefst vier instructrices em 25 enthousiaste deelnemers hebben we afgelopen zondag 20 maart het dak eraf geknald tijdens een XCO marathon. Dit event werd gehouden voor Lopen voor Lyme en iedereen trok zo veel mogelijk groen aan. Wát een adrenaline en toffe ervaring. Dat zat spierpijn worden…

XCO marathon, VU Sportcentrum, Uilenstede, Lopen voor Lyme, Roxanne Robijns

XCO marathon VU Sportcentrum

9 april Lopen voor Lyme

Op 9 april 2016 zal ik mij gaan inzetten voor mensen met de chronische ziekte van Lyme. Samen met al meer dan 1000 andere lopers gaan wij met deze sponsorloop landelijk zoveel mogelijk awareness creëren over de ernst van de ziekte, plus we halen direct geld op voor de patiënten die vrijwel alles zelf betalen. Nederland moet wakker worden! Wil je ook je steun betuigen? Dan kun je mij sponsoren door op deze link te klikken en daarna geld over te maken naar Team Denise, het team van mijn zusje. Onze dank is groot. Zal zij ooit weer dansend op een podium kunnen stralen?

Lopen voor Lyme Roxanne

9 april 2016: Lopen voor Lyme

Openingsactie Optimal Health Studio

Vanaf 1 december (of eigenlijk 30 november) zal ik yoga gaan geven in de mooie nieuwe Optimal Health Studio, Industrieweg 38D Mijdrecht. Elke maandagavond van 19.30-20.45 uur mag ik jullie op de mat begeleiden. Mijn collega Sandra van Seters zal op dinsdag en donderdag yoga geven, dezelfde tijden.

Om dit te vieren zijn de yoga-lessen de eerste 2 weken van december voor iedereen gratis toegankelijk. Besluit je lid te worden of een 10-rittenkaart aan te schaffen, dan kun je de rest van december alle yoga-lessen kosteloos blijven volgen en betaal je pas per 1 januari 2016.

Gebruikmaken van dit openingsaanbod? Mail dan je naam en gewenste dag naar info@optimalhealth.nl, dan zetten wij je op de lijst. Een aantal lessen is al bijna vol, dus wacht niet te lang. 

Optimal Health Studio, Roxanne Robijns, Nanneke Schreurs

Openingsactie Optimal Health Studio