Groepslesrooster

Voor groepslessen kun je mij in ieder geval treffen op de volgende dagen en locaties (rooster vanaf 5 juni 2021):

Invallessen; HealthCity Amstelveen Zuid, tenzij anders aangegeven:

  • Za 12 feb 08.30 (Bootcamp)
  • Za 12 feb 09.45 (BBB)

Daarnaast ben ik regelmatig te vinden bij onder andere Optimal Health Studio voor Personal Training en coaching.

Word je soms overweldigd door het aantal verschillende soorten groepslessen dat tegenwoordig wordt aangeboden? Ik schreef eens deze blog voor Virtuagym met tips hoe je erachter kunt komen wat de perfecte groepsles voor jou is. Hieronder een korte beschrijving van de lessen die ik nu wekelijks geef.

BODYBALANCE™
De Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Net als alle andere Les Mills programma’s wisselt BODYBALANCE elke drie maanden van choreografie en muziek.

Bodyshape / LowShape
In een uur tijd werk je zowel aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Het eerste half uur werk ik op muziek aan een aerobics routine, freestyle oefeningen, HIIT training of circuit. Het tweede half uur werk je met attributen als gewichtjes, losse schijven, een barbell, dynaband of matje aan het strakker en sterker maken van je lichaam.

Pump
Een barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Op heerlijke muziek ga je met gewichten op de plaats aan de slag en zal ik letten op de uitvoering en je motiveren je grenzen te verleggen. Op je eigen niveau werk je toe naar een steeds beter spieruithoudingsvermogen en een lichaam dat in shape is.

Vinyasa Yoga / Power YogaRoxanne Robijns
Een serie asana’s (yogahoudingen) wordt uitgevoerd op het ritme van de adem. De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over. De synchronisatie van adem en beweging creëert een flow: zo wordt je yogabeoefening een meditatie in beweging. Je leert ontspanning in je inspanning te vinden en bewegen vanuit een krachtige basis. In elke les oefen je kracht, flexibiliteit, conditie, balans, concentratie en meditatie.

Yoga (Basics)
Als je de basis technieken van verschillende yogahoudingen (asana’s) onder de knie wilt krijgen is Yoga Basics een goed begin. Hierin leer je op een veilige manier de grondbeginselen en basistechnieken van yoga. Deze les is zowel voor beginners als meer ervaren yogi geschikt, omdat er opties worden gegeven in deze Hatha Yoga les.