Over mij

Roxanne Robijns

Technologie en het gebruik van internet wordt steeds meer zichtbaar en onzichtbaar verweven met ons dagelijks leven. Ook het soort banen en de mogelijkheden veranderen met de dag. Informatie en contact wordt overal toegankelijk en vastgelegd. Deze “infobesitas” wekt mijn interesse. Hoe kunnen wij technologieën en algoritmen zo goed en veilig mogelijk inzetten om mens en natuur te ondersteunen? En welke aanpassingen zullen daarvoor nodig zijn in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven?

Daarnaast zijn Gezondheid, Sport en Psyche andere onderwerpen waar ik graag met je over van gedachten zou willen wisselen. De ontwikkeling van mens en haar omgeving geef ik graag op mijn manier een positieve prikkel middels beweging. Het kan op zoveel manieren iets toevoegen aan je leven, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Belangrijk is dat je een vorm van beweging vindt waar je iets uithaalt voor jezelf, zo kan het makkelijker een onderdeel van je leefstijl worden. Met behulp van cursussen, opleidingen en eigen ervaring geef ik al vele jaren met veel passie een breed scala aan groepslessen. Klik hier voor mijn actuele rooster.

Neem ook een kijkje in mijn CV voor mijn keuzes betreft studie en loopbaan, of neem contact met me op om ideeën uit te wisselen.