Testimonials

Julia Persijn: Groepslessen bij Roxanne zijn altijd fijn en geven me energie. Of ze me nou laat zweten tijdens een pittige workout of helemaal in flow brengt na een yoga les. Het is me na een yogales al een paar keer overkomen dat ik intens gelukkig naar huis ging. En dan was ik weer thuis en dacht alleen maar wowww…. :)
Roxanne Robijns, Zandvoort, Yoga, Beach Yoga, Hero Pose
Maybritt Bos: “Dankbaar voor haar luisterend oor en de persoonlijke aandacht die ze mij geeft. Roxanne is open minded en zal je nooit veroordelen. Ik kan naar haar toe komen voor allerlei vragen over wat dan ook. En het leukste is dat ze altijd er een antwoord op heeft wat mij verder helpt. Ze is iemand die ik kan toe vertrouwen met mijn diepste geheimen en mij daarin steunt en verder probeert te helpen. Kortom ze is een superwoman die heel erg lief is!!” 

Haike Krabbe en Denise Krabbe:  “Jij bent een behulpzame, vrolijke en lieve instructrice. Tijdens de lessen straal jij enorm veel enthousiasme uit waardoor iedereen enorm gemotiveerd blijft om mee te doen en je bent oplettend op hoe iedereen de bewegingen doet, zodat er geen blessures ontstaan. Jouw lessen zijn geliefd bij jong en oud. Wat jou apart maakt is dat je ook bij alle lessen van tevoren vraagt of iemand eventuele blessures heeft en aangeeft de oefeningen dan op je eigen wijze uit te voeren. Je bent een sociaal mens die zich inzet voor iedereen. De kleine dingen in het leven weet je te waarderen. Ook ben je leergierig als er nieuwe ontwikkelingen zijn op sportgebied. Vooral zo doorgaan. Bij Denise en mij heb je wat dit alles betreft al een speciale plek in ons leven.”

Screenshot 2016-11-25 15.51.31Simon Bartels:  “Jij staat iedereen in de hele zaal bij, van beginners tot gevorderden. Voor degenen die nieuw zijn, laat je ook blijken dat sporten ook een feest kan zijn, en ik heb het idee, dat dankzij jouw inspanningen, vele het sporten niet hebben opgegeven…”

Janny Kombuis:  “De Yoga lessen van Roxanne Robijns onderscheiden zich sterk van de andere docenten. Zij heeft fijne muziek waar je al vrolijk van wordt. Legt de poses en ademhalingstechniek goed uit en waar nodig komt zij langs om de houding te corrigeren. Heb je blessures dan komt ze met alternatieve poses. Tijdens de les voel je de energie stromen. Na afloop van de les voel je je weer helemaal Zen.”

Screenshot 2016-11-25 15.51.23Gerrie Brandt en Frans Vork: “Bijna een jaar geleden samen met mijn vrouw Gerrie begonnen met bodytec, voor mij als ondersteuning bij mijn andere sportactiviteiten en voor mijn vrouw gewoon een vorm om fit te blijven, dit bevalt erg goed en wij hebben er zeker baat bij ( vb. met skiën geen spierpijn meer)wij worden hierin o.a. begeleid door Roxanne, zij toont een grote dossis betrokkenheid en is erg prettig in de omgang ( topper). Persoonlijk heb ik ook wel eens een groepsles yoga bij haar gevolgd, ook erg prettig. Lang verhaal kort Rox is echt een topper.”